Aktivering på Ubisoft Connect (utan kod)

Du har köpt ett Ubisoft-spel men hur aktiverar du det på Ubisoft Connect utan en aktiveringskod? Det är relativt enkelt, se nedanstående instruktion:

1) Logga in på ditt GamersGate-konto och klicka på "Min Profil" i översta högra hörnet och fortsätt till "Mina Spel" sektionen:

Activation on Ubisoft Connect (keyless). Step 1

2) Leta upp ditt nyanskaffande Ubisoft-spel i ditt GG-bibliotek och klicka på det.
3) Klicka på "Activate on Ubisoft Connect" knappen bredvid spelets ikon:

Activation on Ubisoft Connect (keyless). Step 2

4) Du kommer nu att bli uppmanad att logga in på ditt Ubisoft Connect-konto, så uppge dina uppgifter och logga in:

Activation on Ubisoft Connect (keyless). Step 3

5) Klicka på "Yes" för att bekräfta aktiveringen. Nu kommer "Activate on Ubisoft Connect" knappen att ändras till "Already activated on Ubisoft Connect".

Activation on Ubisoft Connect (keyless). Step 4

Det är allt. Du har nu lagt till spelet till ditt Ubisoft Connect-konto och kan nu börja roa dej!