Starforce-aktivering

Vissa äldre spel använder Starforce DRM, som är ett verktyg för kopieringsskydd. Följ denna instruktion för att aktivera Starforce-spel.

1) Logga in på ditt GamersGate-konto och gå till "Mina Spel". Ladda ner ditt spel via GamersGate Launcher och installera det på din dator.

2) Starta spelet genom att dubbelklicka på spelets exe-fil i mappen eller dess genväg på skrivbordet.

3) Du uppmanas att ange din aktiveringskod. Kopiera och klistra in koden i aktiveringsfältet och klicka på "Next".

Starforce-aktivering

Du har nu precis aktiverat spelet. Ha så kul!