Aktivering på Origin

Så du har ett Origin-spel i din ägo men vart aktiverar du det? Electronic Arts har sin egen spelplattform som heter Origin (numera EA App). Det är där du aktiverar ditt spel. Följ instruktionerna nedan.

1. Om du inte har EA App installerad än, besök den officiella EA-webbplatsen för att ladda ner klienten för PC eller Mac och installera den.

2. Starta EA App och registrera ett nytt konto eller logga in om du redan har ett.

3. Väl inloggad så klickar du på din profil uppe i högra hörnet och väljer sedan "Lös in kod" i rullgardinsmenyn.

Aktivering på Origin. Steg 1

4. Ange din aktiveringskod i fältet "Ange din kod" och klicka på "Nästa".

Aktivering på Origin. Steg 2

Det är allt, du har nu precis aktiverat ditt spel på EA App. Ha så kul!