Aktivering på Social Club

Du har ett spel från Rockstar Launcher, men hur aktiverar du det?
Det är väldigt enkelt!

1) Först behöver du själva Rockstar Launcher. Den hittar du på här:

Aktivering på Social Club 1

2) Ange dina uppgifter. Om du inte redan har ett konto, skapa ett:

Aktivering på Social Club 2

3) Klicka på Rockstar-ikonen uppe i högra hörnet av deras launcher och välj “Redeem Code”:

Aktivering på Social Club 3

4) Ange din spelkod och klicka på “Check”:

Aktivering på Social Club 4

Klar! Du är nu en stolt ägare av ett Rockstar spel!

Såhär löser du in din Rockstar spelkod på officiella Rockstar hemsidan

1) Först loggar du in på ditt Rockstar-konto. Om du inte har skaffat dej ett konto där än, så skapar du ett här:

Rockstar webbplatsaktivering. Steg 1

2) I det högra översta hörnet på sidan, klickar du på Rockstar-ikonen och väljer sedan "Spelaktivering":

Rockstar webbplatsaktivering. Steg 2

3) Välj det spel du har köpt och klicka på "Använd Rockstar-kod":

Rockstar webbplatsaktivering. Steg 3

4) Ange din kod och klicka på "Aktivera":

Rockstar webbplatsaktivering. Steg 4

Du är nu klar! Så ladda ned spelet och börja spela!