DRM-fria spel

Hur laddar jag ner och installerar DRM-fria spel

DRM-fria spel kräver ej aktiveringskoder och kan smidigt laddas ned via GG Downloader. Följ nedanstående instruktioner nedan:

1) Logga in på ditt GamersGate-konto och klicka på "Min Profil" uppe till höger på sidan och fortsätt till "Mina Spel" sektionen.

2) Klicka på spelet i ditt GG bibliotek och i nästföljande ruta klickar du på ”Ladda ner”-knappen för att spara ner GG Downloader .exe file på din dator.

3) Dubbelklicka på GG Downloader .exe-filen och logga in genom att ange dina GG-inloggningsuppgifter. Nedladdning av spelet kommer nu att påbörjas.

4) När nedladdningen är klar kommer GG Downloader automatiskt att starta installationsprocessen. Se vidare instruktioner för installation av spelet.

5) När spelet är installerat kommer GG Downloader att be dig ta bort en tillfällig filmapp med några installationsfiler för spelet. Ta bort dem ifall installationen lyckades.

Nu kan du börja spela, ha det så kul!