Tages-aktivering

Tages är en äldre DRM (kopieringsskydd) och aktivering här kan vara lite lurig men denna instruktion kommer att hjälpa dej med aktivering av ditt spel.

1) Logga in på ditt GamersGate-konto, gå till "Mina Spel", ladda ner spelet via GamersGate Downloader och installera det på din dator.

2) Så, nu har du laddat ner spelet. Starta spelet genom att dubbelklicka på spelets exe-fil i mappen eller på genvägsikonen på skrivbordet. Se till att du kör spelet med nödvändiga användarbehörigheter — dvs försök att köra det som administratör via "Kör som administratör" i snabbmenyn.

3) Vid första programstarten kommer du att uppmanas att installera de senaste Tages-drivrutinerna. Klicka på "Ja".

4) Sen kommer du bli tillfrågad att ange din aktiveringskod. Lämpligtvis kopierar du koden och klistrar sedan in den i fältet för att undvika eventuella skrivfel och klickar sedan på "Next".

Tages-aktivering 1

5) Välj sedan alternativ två i nästa ruta "My Internet connection is active: I would like to send the data to the server" och klicka på "Next" för att aktivera spelet.

Tages-aktivering 2

Nu är du klar och kan njuta av ditt spel!

Viktigt! Tänk på att aktiveringsprocessen kan bli blockerad av antivirusprogram. Se till att inaktivera ditt antivirusprogram/brandvägg under den tid som aktiveringsprocessen tar. Glöm dock inte att återaktivera allt när du är klar.