Hur laddar jag ner spel ifall mitt internet är långsamt?

Så du är på väg att ladda ner ditt DRM-fria spel men din PC har en seg nedladdning. Inga problem, det finns en lösning. Alla DRM-fria spel kan laddas ner från vår Launcher på vår hemsida. Allt du behöver göra är att ha en PC med medelhög nedladdningsförmåga och ladda ner spelet från dess sida som du finner i ditt bibliotek på GG.

Starta .exe-filen och logga in på ditt GG-konto. Detta kommer att starta nedladdningen. När spelet är nedladdat stäng av Launchern men ta ej bort de temporära filerna i din mapp ifall det föreslås.

Nu behöver du bara överföra mappen ""temporära filer"" och ladda ner .exe-filen till din PC och placera dem båda i samma katalog, vilket är viktigt att göra. Annars kommer .exe-filen att starta nedladdningsprocessen igen.

"

Du är nu redo. Starta bara executive-filen på din PC och logga in på ditt GG-konto. Detta kommer att utlösa installationsprocessen. Följ bara instruktionerna för att installera spelet. När installationen är klar kan du ta bort mappen "temporära filer" om startprogrammet föreslår det. Nu kan du njuta av spelet.