Hur installerar man Steam?

Först och främst, för att ladda ner dina spel, måste du installera Steam-klienten på din dator. Det är gratis.

Installera Steam:

1) Besök Steams webbplats.

2) Tillåt Steam-installationsprogrammet att ladda ner genom att klicka på knappen "Ladda ner Steam".

3) När nedladdningen är klar, starta installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen för att installera Steam-klienten på din dator.

4) Starta Steam-klienten från Windows Start-meny eller genom att klicka på genvägsikonen på skrivbordet och du kommer att bli ombedd att logga in eller skapa ett nytt Steam-konto.

Om du inte har ett Steam-konto och behöver hjälp med att skapa ett, se den här guiden.