Hur skapar jag ett konto på Steam?

Har du inte ett Steam-konto än? Inget problem. Den här guiden hjälper dig att skapa ett nytt Steam-konto, vilket är nödvändigt för att aktivera spelet du köpte.

Du kan skapa ditt Steam-konto direkt på Steams webbplats eller i Steam-klienten. Vi kommer att beskriva båda alternativen men de fungerar ungefär likadant. Om du inte har Steam-klienten installerad ännu, använd den här guiden.

Skapa ett konto på Steams webbplats:

1) Besök Steams webbplats.

2) Ange din e-postadress i ruta #1. Bekräfta din e-post i ruta #2 och välj ditt hemland. Markera kryssrutan för recaptcha och slutför verifieringen. Markera kryssrutan för Steam-abonnentavtal och Valve Privacy Policy och klicka på "Fortsätt".

Hur skapar jag ett Steam-konto? Steg 2

3) Detta steg kräver att du verifierar din e-post, så kontrollera din inkorg och klicka på länken för att slutföra e-postverifieringen.

Viktigt! Stäng inte fliken "Verifiera din e-post" i din webbläsare. Du måste gå tillbaka till den när e-postverifieringen är klar.

Hur skapar jag ett Steam-konto? Steg 3

4) Så du har verifierat din e-postadress. Superb! Gå nu tillbaka till "Verifiera din e-post" webbläsarflik och du kommer att bli ombedd att ange ditt Steam-användarnamn och lösenord. Välj ett lämpligt kontonamn för dig själv och ange det i fältet "Steam-kontonamn". Ange sedan ditt lösenord i fältet "Välj lösenord". Bekräfta ditt lösenord och klicka på "Klar".

Hur skapar jag ett Steam-konto? Steg 4

Du kan nu logga in och aktivera ditt köpta spel.

Skapa ett konto med Steam-klienten:

Efter att ha installerat Steam-klienten kan du skapa ett konto. Starta Steam-klienten från Windows Start-meny eller genom att klicka på genvägsikonen på skrivbordet. Klicka på knappen "Skapa ett nytt konto".

Hur skapar jag ett konto på Steam? Steam-klienten

Följande procedur är ungefär densamma som den på Steam-webbplatsen så du kan helt enkelt använda dej utav stegen som beskrivs ovan.