Partnerprogram

Brinner du lika mycket för gaming som vi? Det är ingen hemlighet att många av oss inbitna spelare drömmer om att tjäna pengar på vår hobby. Vill du haka på oss?

Om du driver en webbplats för PC-spel eller gaming generellt, eller kanske en social nätverksgemenskap med dedikerade följare, är du mer än välkommen att gå med i vårt affiliate-program. Följ bara dessa tre enkla steg:

1) Registrera ett konto på GamersGate.

2) Logga in på ditt konto. Navigera till Mitt konto uppe i högra hörnet för att öppna en rullgardinsmeny och välj avsnittet "Affiliate program". Läs informationen noggrant och använd sedan din personliga affiliate-länk.

3) Börja marknadsföra GamersGate på dina sajter och få betalt.

Om du har några frågor eller vill dela med dig av dina idéer om andra typer av samarbete, vänligen maila oss på [email protected].

Tack för att du anslöt dig till oss på GamersGate!