Hur ändrar jag mitt lösenord?

Det är bara några klick bort, se dock till att hålla dej inloggad under tiden och du är nu redo:

1) Gå till "Inställningar"
2) I rutan "Ändra Lösenord" anger du först ditt nuvarande lösenord, sedan ditt nya lösenord, bekräfta därefter ditt nya lösenord och klicka på "Spara ändringar".
3) Om allt gått som det ska kommer du nu att se ett meddelande med "Lösenord ändrat"
Notera att ditt lösenord måste innehålla minst 8 tecken. Se till att du använder en mix av symbolerna a-z, A-Z, 0-9 för ett starkare lösenord och därmed minimera risken för att äventyra ditt kontos säkerhet.