Hur avslutar jag mitt konto?

Vi här på GamersGate AB tar din personliga integritet på största allvar och erbjuder en möjlighet att radera ditt konto inklusive all personlig information.

För att radera ditt GamersGate-konto inklusive all personlig information, vänligen logga in på ditt konto och följ denna länk.

Fyll i alla obligatoriska fält, markera kryssrutan "Ja, jag vill avsluta mitt GamersGate-konto" och klicka på "Skicka begäran"-knappen.

Observera att det tar lite extra tid (vanligtvis ett par dagar) för vårt system att uppdatera databasen och helt radera ditt konto efter att din begäran har behandlats.