Hur använder jag en 100% rabattkod?

Ah, så du är den lyckliga som fick en 100% rabattkod, men hur använder du den? Egentligen är det väldigt enkelt. Följ bara instruktionerna nedan:

1) Logga in på ditt GamersGate-konto. Om du inte har ett konto måste du skapa ett för att kunna använda koden.

2) Lägg till produkten som 100%-koden kan appliceras på i varukorgen.

3) Kopiera och klistra in koden i kupongkodsfältet och klicka på "Använd". Det totala beloppet bör bli 0,00.

4) Klicka på knappen "Fortsätt".

Det är allt. En beställning kommer att skapas och spelet läggs till ditt GamersGate-konto.