Glömt lösenord

Oroa dej inte! Det kan hända vem som helst. Du kan använda vårt verktyg för att återställa ditt lösenord, bara några klick bort.:

1) Besök GamersGates hemsida och klicka på "Glömt lösenord" i tillståndsformuläret.
2) Uppge din mejladress som du har angett tidigare för ditt GamersGate-konto och klicka på "Skicka in".
3) Ett automatiskt lösenord kommer att genereras samt skickas till din mejl.
Du kan vid ett senare tillfälle skapa ditt egna lösenord under dina kontoinställningar. Se instruktionen här.

Om du förlorat din access till din uppgivna mejl för ditt konto på GG, använd dej utav detta formulär för att komma i kontakt med vår support och delge oss information kopplat till ditt användarkonto som:

- Några av dina orderdetaljer
- Ditt riktiga namn, ifall du har angett det i ditt användarkonto eller ifall du länkat det till ditt kort / PayPal konto
- Datum eller period för senaste köp
- Datum eller periodför skapande av ditt konto