Hur behåller jag säkerhetskopior av mina DRM-fria spel om jag inte har en aktiv Internetanslutning?

Det är mycket troligt att varje gång du installerar dina DRM-fria spel så tar du bort mappen "GamersGate temporära filer" enligt förslag från vår GG Launcher.

Om du ska installera ett av dina DRM-fria spel på en annan dator som inte har en internetanslutning, behöver du bara ladda ner spelet på din huvuddator och behålla mappen "GamersGate temporära filer" med nedladdningen exe-fil.

När du överför spelets säkerhetskopior till en annan dator är det viktigt att lägga mappen "GamersGate temporary files" och den nedladdade .exe-filen bredvid varandra i samma överordnade mapp. Detta gör att du kan starta installationsprocessen direkt efter att du klickat på den nedladdade .exe-filen och angett dina GG-kontouppgifter. Annars ifall mappen "GamersGate temporary files" saknas kommer GG Launcher att försöka ladda ner spelet igen från våra servrar.

Obs: Spelinstallationen bör startas med den nedladdade exe-filen. Det kan inte göras manuellt från mappen ”GamersGate temporary files”.