Jag får ett användarnamn/lösenordsfelmeddelande när jag försöker ladda ner mina DRM-fria spel.

Det här felmeddelandet kan visas om du fortsätter att ange ditt lösenord felaktigt eller om du försöker logga in med ditt användarnamn. Vänligen använd endast din GG-mejladress för att ladda ner dina spel.

Vår GG Launcher är lite gammal och den kan inte behandla mejladresser som innehåller mer än 30 tecken. Detta är ytterligare en anledning till att du kan stöta på det här auktoriseringsproblemet. Om detta är fallet bör du byta ditt GG-konto till en annan e-postadress som innehåller färre tecken.

Följ den här guiden för att ändra din GG-mejladress.