Ett Ubisoft-spel frågar efter aktiveringskod när jag försöker starta spelet.

Kom igen Ubisoft! Aktiveringen ska ju vara kodlös. Få ingen panik! vi har en lösning.

Följ dessa steg:

1) Starta "Ubisoft Connect" programmet och logga in till ditt konto.
2) Klicka på din profilbild högst upp i högra hörnet och navigera dej till "Kontoinformation".
3) Klicka på "Mina Spel" till vänster.
4) Du kommer nu att se en lista över de spel du har köpt och "Visa kod" knappen bredvid dem.
5) Klicka på "Visa kod" knappen för att se din aktiveringskod för ditt spel.