Vad är en manuell granskning? Är jag den utvalde?

Du har mycket riktigt blivit utvald! Dock ej till Hogwarts, utan detta är en manuell granskning...

En manuell granskning är en säkerhetsåtgärd från GamersGate vilken hjälper oss att motverka obehöriga och bedrägliga transanktioner. Vanligtvis påverkar det ej normalanvändaren, men kan ibland slå fel. Det tar inte längre tid än 24 timmar, och troligtvis kommer din order ha blivit godkänd inom ett par timmar.

Det finns några skäl till att detta kan ha drabbat dej:

- Misstänkt info i din order (t.ex. misstänkt/tillfälligt e-postdomän)
- Flera olika konton från samma IP-adress. Eller en person som har flertalet användarkonton. Detta är även omnämnt i våra Användarvillkor!
- Beställt för många produkter från olika konton. Vi säljer våra älskade produkter speciellt till dej och dina riktiga vänner.
Diverse betalningsproblem: dina betaluppgifter kanske inte matchar dina tidigare, kortinnehavarens namn matchar inte med ditt, betalningsleverantörens betalsystem flaggar din betalning som suspekt etc.
Användning av VPN, Proxy eller liknande som kan påverka IP-adressen.

Vi vet att en manuell granskning kan vara frustrerande. Vi gör vårt bästa för att minimera detta och du kan alltid påskynda processen eller lära mer om varför du har blivit utvald genom att kontakta oss via