Spelet har Tages DRM. Är det någon form av ett virus?

Typ, men inte riktigt. Tages är ett äldre DRM som kan vara väldigt knepig. Följ dessa steg om du har problem med Tages:

Se till att du kör spelet med nödvändiga användarbehörigheter - dvs försök att köra som administratör via “Kör som administratör” i snabbmenyn.

Kontrollera också ditt system för att se till att du har tillgång till mappen Tages (t.ex. den dolda mappen "C:\ ProgramData\Tages" resp. "C:\Users\All Users\Tages" i Windows Vista och Windows 7. På en engelska Windows XP översätts detta till "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages"). Vanligtvis är den här mappen alltid tillgänglig för alla konton såvida inte ditt system avsiktligt har modifierats som att t.ex. mappbehörigheter eller äganderätt har ändrats eller det finns övervakningsprogram som körs på datorn som nekar åtkomst till den här mappen.