Hur installerar jag mina spel?

Du behöver egentligen enbart två saker. En datormus och en fungerande internetuppkoppling.

Steg 1. Använd din datormus och försäkra dej om att din internetuppkoppling är stabil.
Steg 2. Gå till "Mina Spel" och hitta önskvärt spel. Klicka på det och du kommer att dirigeras om till beställningsdetaljer.
Steg 3. Lokalisera ditt spel och tryck på knappen "Aktiveringskod". Om det är ett Uplay-spel kommer knappen att visa "Aktivera Innehåll", om det är en DRM-fri titel tryck på "Nedladdning".
Steg 4. Aktivera spelkoden på Steam eller hos liknande (du finner instruktionerna på samma sida där aktiveringskoderna återfinns) och ladda ned därifrån.